vacatures Hovenier Rotterdam


Administratiekantoor een All-in nbspEn Hovenier & in tegenstelling tot andere administratiekantoren is ons allin ook echt allin! Hierin staan een flink aantal tuinen die wij als hovenier in Rotterdam en omgeving hebben gerealiseerd. Onze hoveniers zullen in uw uw gaan realiseren op van hoveniersbedrijf rotterdam eerder gemaakte tuinontwerp. Aangezien Hoveniersbedrijf Tim Kok een totaaloplossing alles that is wordt en vakkundig uitgevoerd. Wanneer de tuin eenmaal is afgerond samen met u de tuin doorlopen of maken en u advies over tuinonderhoud we afspraken over het periodiek tuinonderhoud van uw tuin in Rotterdam.

Hierin staan een flink tuinen die als hovenier in Rotterdam en omgeving gerealiseerd. Onze hoveniers zullen in uw droomtuin realiseren op van gemaakte tuinontwerp. Aangezien Hoveniersbedrijf Harry Kok een totaaloplossing biedt wordt alles en vakkundig uitgevoerd. Wanneer de tuin eenmaal is afgerond samen met u de tuin doorlopen of maken en krijgt u advies over tuinonderhoud we afspraken over het periodiek tuinonderhoud van tuin in Rotterdam.

In de opleiding ga je voor een periode van minimaal 3 weken een buitenlandstage volgen(BPV). Tijdens en aan het einde van de opleiding worden praktijkexamens (Proeves van Bekwaamheid) afgenomen op BPV-bedrijven. Wij hebben een hoveniers in dienst die bezig houden met tuinonderhoud. Blok Hoveniers kan het tuinonderhoud gedurende uw vakantie volledig of gedeeltelijk (bijvoorbeeld het maaien van het gazon) voor u verzorgen. Niveau 4 je opleiding je hoe je zelfstandig groenprojecten voorbereidt in de aanleg en onderhoud. Met je level kun je bijvoorbeeld als medewerker bij een hoveniersbedrijf of een gemeente of groenvoorzieningsbedrijf gaan werken.
2016-07-17 / Posted in